Anna de Quintana Pérez

Advocada i mediadora de Dret de Família i Dret Civil Privat i Assegurances.

Especialista en Dret de Família i Advocada especialitzada en Responsabilitat Civil ( accidents de tràfic).

 

El Dret al servei de la resolució de conflictes i la defensa dels interessos dels nostres clients
··· Desenvolupa la seva trajectòria professional en el Bufet De Quintana Mascort, de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, al qual s’incorpora el 1997, en les especialitats de Dret de Família i Dret de la Circulació. Especialitzada en divorcis, separacions i accidents. Lletrada en exercici en el Bufet De Quintana Mascort de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona des de 1997, en les especialitats de Dret de Família i Dret de la Circulació. Membre de l’Associació Espanyola d’Advocats de Família (AEAFA) Membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) Membre de l’Associació d’Advocats especialitzats en Responsabilitat Civil i Assegurança. Lletrada externa de l’entitat RENFE Operadora a la província de Girona fins al maig de 2012. Lletrada externa de l’entitat Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) a la província de Girona.
Formación
---
Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Màster de Dret de Família i Infància de la Universitat de Barcelona. Curs de Mediació en l’àmbit de Família i del Dret Privat organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Ha participat en nombroses jornades, seminaris i cursos d’especialització en Dret civil i de família.
Áreas de práctica
---
Dret de família (àmbit civil i penal de violència de gènere) Divorcis i separacions Dret de successions Responsabilitat civil. Danys corporals i materials derivats de responsabilitat extracontractual. Accidents de trànsit.

 

 

2
···

Indique su consulta

[contact-form-7 id="220" title="Contacto - Anna | CA"]

Àrees de pràctica

El Bufet De Quintana Mascort ofereix els seus serveis d’assistència jurídica en diferents àrees de pràctica del dret. Les set especialitzacions comprenen les branques del dret civil, d’accidents de circulació, de família i successions,  penal, mercantil, hipotecari i administratiu.

Avda. Jaume I núm 30, 2ª / 17001 Girona
Tel. 972.20.01.42 / 972.21.70.66 / 972.22.61.48
Fax. 972.22.08.44
info@dequintanamascort.com